Yrityksille

Työntekijöitä maatiloille ja puutarhaan – helposti!

Ilmainen palvelu

Puutarhaliitto suosittelee Maatilalle.fi-sivustoa.

Etsitkö työntekijöitä maatilallesi tai puutarhaasi? Tee profiili Maatilalle.fi:n. Se on ilmainen ilmoituskanava! Emme ota mitään välityspalkkiota tms. maatiloilta ja puutarhoilta. Tämä palvelu on tehty puhtaasta auttamisen halusta.

Haluamme tarjota yrityksille helpon ja suoran väylän tavoittaa kausityöhön haluavat työntekijät. Profiilin luominen on helppoa ja nopeaa. Maatilalle.fi on rakennettu helppokäyttöiseksi ja yksinkertaiseksi keinoksi tavoittaa työntekijät. Ja mikä parasta, se on ilmainen!

Voit ilmoittaa erilaisista maatilojen ja puutarhojen työpaikoista nopeasti ja helposti. Luo profiili täältä.

Profiilin luonnin jälkeen pääset tekemään työpaikkailmoituksen. Palvelu toimii niin, että työnhakijat hakevat paikkoja. Palvelussa ei tarvitse päivystää, vaan tieto hakemuksesta ja viestistä tulee maatilan sähköpostiin.

Tarvitsetko apua rekrytoinneissa? Olemme räätälöineet maatiloille ja puutarhoille maatalouden sesonkityöntekijöiden rekrytointipalvelupaketin. Lue lisää!

Kaipaatko harjoittelijaa tilallesi? Amisrekryn itsepalvelukanava Amisharjoittelun kautta tavoitat ammatilliset toisen asteen opiskelijat helposti!

Mietityttääkö työntekijöiden palkkaaminen? Voit hankkia työvoimaa myös kevytyrittäjä-mallilla, jolloin työntekijä ei ole palkkasuhteessa vaan toimii yrittäjämäisesti kevytyrittäjänä ja laskuttaa tekemästään työstä. Tällöin maatila ei ole työnantaja, vaan maksaa työntekijälle hänen laskuttaman summan verran.

Kysy lisää! Me autamme!