Työnhakijalle

Töihin maatilalle tai puutarhaan

Puutarhaliitto suosittelee Maatilalle.fi-sivustoa.

Nyt jos koskaan tarvitaan työntekijöitä maatiloille ja puutarhoihin! Hätä yrityksillä on suuri koronapandemian takia. Jos sinun on mahdollista mennä töihin maatilalle tai puutarhaan, tee se!

Loimme Maatilalle.fi-hakuportaalin helpottamaan yritysten ja työnhakijoiden kohtaamista. Tee profiili ja hae paikkoja! Se on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Tämä palvelu on rakennettu hyväntekeväisyytenä. Emme ota maatiloilta emmekä puutarhoilta mitään palkkiota.

Palvelu toimii niin, että rekisteröitymisen jälkeen voit hakea avoimia työpaikkoja. Hakemuksesta ja viestistä menee tietoa maatilan sähköpostiin. Saat omaan sähköpostiisi tiedon, kun maatila on vastannut sinulle.

Työsuhteen lisäksi voit tarjota työpanostasi myös yrittäjämäisesti kevytyrittäjänä. Tällöin et ole työsuhteessa, vaan laskutat maatilaa tekemästäsi työstä. Yhteistyökumppanimme Omapaja tarjoaa kevytyrittäjyyspalvelua ja voit rekisteröityä heidän palveluunsa täältä, jos haluat. Tarjoamme tämän lisäpalveluna halukkaille. Avoimet työpaikat löydät edelleen Maatilalle.fi-palvelusta, joka on ilmainen.

Ennen kuin aloitat työskentelyn maatilalla tai puutarhassa, kannattaa pitää omaehtoinen kahden viikon karanteeni, jotta et vahingossakaan työskennellessäsi tartuta muita.

Ota yhteyttä, jos on kysyttävää!